Përfaqësues të Zyrës së BE në AKK

Me qëllim të diskutimit të legjislacionit i cili mbulon regjistrimin e të drejtave mbi ...
Shko te lajmet

AKK, vizitë nga USAID

Koordinimi i aktiviteteve në fushën e skanimi masiv dhe indeksimin e dokumenteve...
Shko te lajmet

Përfaqësues të JICA në AKK

Kryeshefi i AKK-së Prof. Dr. Murat Meha ka pritur në një takim pune përfaqësuesin...
Shko te lajmet

Përfaqësues të "Ibër lepencit" në AKK

Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës Prof. Dr. Murat Meha ...
Shko te lajmet

Përmbyllja e përkrahjes norvegjeze

Mbretëria e Norvegjisë, përmes Autoriteti Norvegjez për Hartografi "Kartverket" ...
Shko te lajmet

AKK, pjesëmarrje në FIG

Agjencia Kadastrale e Kosovës, e përfaqësuar nge eksperti i saj kadastral ...
Shko te lajmet

AKK, takim me KFOR

Me datë 26.05.2017 në ambientet e AKK-së është mbajtur një takim ...
Shko te lajmet

Shenjëzimi i adresave në Vushtrri

Kryeshefi i Agjencisë Kadastrale të Kosovës, i shoqëruar edhe nga...
Shko te lajmet

Përurohet shenjëzimi i adresave në Lipjan

Ekspertë të Agjencisë Kadastrale të Kosovës të prirë nga Kryeshefi i AKK-së...
Shko te lajmet

Takohen donatorët e AKK-së

Me qëllim të diskutimit të çështjeve që lidhen me administrimin e tokës ...
Shko te lajmet

Kadastra, pjesë e agjendës së Bankës Botërore

Ministri i MMPH-së z. Ferat Shala me bashkëpunëtorët, në mesin e të ...
Shko te lajmet

Takim pune për ligjin e ri

Ndryshimet dinamike në fushën e administrimit të tokës janë duke imponuar ...
Shko te lajmet

IMPULS, takohet komitetit drejtues

Harmonizimi i infrastrukturës së të dhënave gjeohapësinore në Ballkanin ...
Shko te lajmet

Kryetari i Hanit Elezit vizitë në AKK

Agjencia Kadastrale e Kosovës duke pasur qëllim ngritjen e vazhdueshme...
Shko te lajmet

AKK në Konferencën e Bankës Botërore

Një delegacion i Agjencisë Kadastrale të Kosovës i përbërë nga ekspertë...
Shko te lajmet

AKK, punëtori për prokurorët

Me kërkesë të Akademisë së Drejtësisë dhe për nevoja të prokurorëve...
Shko te lajmet

Prezantimi i strategjisë për TI

Me qëllim të avancimit të infrastrukturës së teknologjisë së informacionit...
Shko te lajmet

Studentët vizitojnë AKK-në

Me qëllim të informimit për së afërmi me mënyrën e administrimit të...
Shko te lajmet

AKK, takim me KFOR-in

Shkëmbimi i të dhënave hapësinore të interesit të përbashkët, diskutimi ...
Shko te lajmet

Graçanicë, dorëzohen të dhënat nga RIK

Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës Prof. Dr. Murat ...
Shko te lajmet

Investime në TI-së për ZKK Drenas

Agjencia Kadastrale e Kosovës e cila vepron në kuadër të Ministrisë...
Shko te lajmet

Vizitë studimore në Norvegji

Një delegacion i Agjencisë Kadastrale të Kosovës i udhëhequr nga Kryeshefi...
Shko te lajmet

Dorëzimi final i të dhënave RIK 20 ZK

Java që vjen tashmë parasheh realizimin final të gjitha dhënave të
Shko te lajmet

Shërbimet

Çmimorja për produkte

LAJME

Përfaqësues të Zyrës së BE në AKK

Me qëllim të diskutimit të legjislacionit i cili mbulon regjistrimin e të drejtave mbi pronën e paluajtshme në Republikën e Kosovës, në Agjencinë Kadastrale të Kosovës është mbajtur një takim pune mes përfaqësuesve të AKK-së të prirë nga Kryeshefi Ekzekutiv Prof. Dr. Murat Meha si dhe...

AKK, vizitë nga USAID

Koordinimi i aktiviteteve në fushën e skanimi masiv dhe indeksimin e dokumenteve, respektivisht digjitalizimi i dokumentacionit kadastral nëpër Zyrat Kadastrale Komunale ishin disa nga temat e takimit të nivelit të lartë mes përfaqësuesve të AKK-së dhe përfaqësuesve të Programit për të Drejta...

Përfaqësues të JICA në AKK

Kryeshefi i AKK-së Prof. Dr. Murat Meha ka pritur në një takim pune përfaqësuesin e JICA-s japoneze z. Kaoru Tsuda, me të cilin është diksutuar rreth rezultateve nga bashkëpunimi në të kaluarën mes institucioneve në fjalë si dhe rreth mundësive për zhvillimit e bashkëpunimit në të ardhmen. Si...

Përfaqësues të Ibër lepencit në AKK

Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës Prof. Dr. Murat Meha ka pritur në një takim pune përfaqësues nga Ndërmarrja Hidroekonomike "Ibër Lepenci" me qëllim të diskutimit të mundësive të bashkëpunimit mes institucioneve respektive. Në takim Kryeshefi ka prezantuar disa nga...

Përmbyllja e përkrahjes noprvegjeze

Mbretëria e Norvegjisë, përmes Autoriteti Norvegjez për Hartografi "Kartverket"  ka qenë një ndër përkrahësit më të mëdhenj në fushën e administrimit të tokës, regjistrave pronësorë, adresave dhe  kadastrës, të angazhuar në Republikën e Kosovës qysh nga paslufta. Si rezultat i...

Biografia e Drejtorit të Përgjithshëm