Lajme

« Prapa

AKK, takim pune me Kryeshefin e Arkivave të Kosovës

Me qëllim të identifikimit të fushave potenciale të bashkëpunimit të ndërsjellë e në interes të përbashkët të institucioneve që përfaqësojnë, sot në ambientet e Agjencisë Kadastrale të Kosovës është mbajtur një takim pune mes Zëvendësuese Drejtoreshës së Përgjithshme të Agjencisë Kadastrale të Kosovës z-njës Afërdita Thaçi, e shoqëruar edhe nga drejtoresha e Drejtorisë për Financa dhe Administratë z-nja Fazile Hamiti me Kryeshefin Ekzekutiv të Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës z. Bedri Zymberaj. Pos diskutimit të mënyrës së avancimin të shërbimeve dhe produkteve që i ofrojnë qytetarëve dhe institucioneve të Republikës së Kosovës, një nga pikat kryesore të takimit ishte edhe koordinimi sa më i mirë në fushën e respektimit të masave të Qeverisë së Republikës së Kosovës për parandalimin e përhapjes së COVID19, duke marrë parasysh faktin që institucionet respektive ndajnë të njëjtin objekt. Si përfundim, në takim përfaqësuesit e institucioneve u dakorduan që bashkëpunimi i ndërsjellë të jetë ma dinamik në të ardhmen, duke njohur faktin që dyja institucionet janë palë të interesit të ndërlidhura ngushtë në fushën e ofrimit të shërbimeve.