Lajme

« Prapa

Gazeta periodike, edicion kushtuar sistemit të adresave

Agjencia Kadastrale e Kosovës me qëllim të informimin të palëve të interesit mbi aktivitetet e saja, boton gazetën e brendshme periodike "Kadastra". Edicioni i muajit korrik i kësaj gazete i kushtohet aktiviteteve për ndërlidhjen e regjistrit të adresave me regjistrin civil, dhe i njejti mund të shkarkohet përmes klikimit në foton poshtë: