Ambasadori norvegjez vizitë në AKK

Kryshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës Prof. Dr. Murat Meha...
Shko te lajmet

AKK, takim me ABGJ

Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës Prof. Dr. Murat Meha ...
Shko te lajmet

Takim me gjeodetët e licencuar

Me qëllim të avancimit të bashkëpunimit mes gjeodetëve që veprojnë në Republikën...
Shko te lajmet

Komisioni për Licencim me përbërje të re

Agjencia Kadastrale e Kosovës është organ kompetent për licencim...
Shko te lajmet

Shoqata Iliria viziton AKK-në

Një delegacion i Shoqatës së Shqiptarëve në Suedi "Iliria", të prirë nga kryetari...
Shko te lajmet

AKK, takim me JICA

Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës, Prof. Dr. Murat Meha priti ...
Shko te lajmet

Trajnim për pjesën grafike II

Agjencia Kadastrale e Kosovës ka përfunduar projektin e ngritjes së SIKTK...
Shko te lajmet

Trajnim për pjesën grafike

Agjencia Kadastrale e Kosovës ka përfunduar projektin e ngritjes së SIKTK...
Shko te lajmet

Takim me Social Impact

Me qëllim të vlerësimit të të arriturave si reazultat I bashkëpunim mes ...
Shko te lajmet

Trajtim i kontratave joformale

Një ekip i projektit të USAID për trajtimin e kontratave joformale që kanë...
Shko te lajmet

Aplikacionet

Produktet dhe çmimorja

LAJME

AKK, takim me JICA

Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës, Prof. Dr. Murat Meha priti në një takim pune përfaqësuesen e organizatës japoneze për bashkëpunim ndërkombëtar JICA, Z-njën Tomoko Unaki. Në takim u diskutua rreth të arriturave të AKK-së në fushën e hartografike, benefitet nga prodhimi I hartës topografike 1:25.000, prodhuar në bashkëpunim mes JICA-s dhe AKK-së, si dhe u diskutua për...

Trajnim për pjesën grafike

Agjencia Kadastrale e Kosovës ka përfunduar projektin e ngritjes së SIKTK-së drejt arkitekturës SOA, projekt ky që ka të bëjë me ngritjen, zhvillimin dhe riorganizimin e punës së sistemeve kadastrale të cilat shfrytëzohen nga ZKK-të.  Pas përfundimit të trajnimit të operatorëve të SIKTK nga 38 Komunat e territorit të Republikës së Kosovës, AKK do të vazdhojë edhe trajnimit e stafit të...

Trajnim për pjesën grafike II

Agjencia Kadastrale e Kosovës ka përfunduar projektin e ngritjes së SIKTK-së drejt arkitekturës SOA, projekt ky që ka të bëjë me ngritjen, zhvillimin dhe riorganizimin e punës së sistemeve kadastrale të cilat shfrytëzohen nga ZKK-të.  Pas përfundimit të trajnimit të operatorëve të SIKTK nga 38 Komunat e territorit të Republikës së Kosovës, AKK do të vazdhojë edhe trajnimit e stafit të...

Takim me Social Impact

Me qëllim të vlerësimit të të arriturave si reazultat I bashkëpunim mes AKK dhe Programit të USAID për të drejta pronësore, Kryeshefi i AKK-së Prof. Dr. Murat Meha ka pritur në një takim pune përfaqësuesit e kompanisë Social Impact të cilët edhe janë të angazhuar nga USAID për vlerësimin e projektit USAID PRP. Në takim janë prezantuar rezultatet e arritura, janë identifikuar sfidat si dhe...

Trajtim i kontratave joformale

Një ekip i projektit të USAID për trajtimin e kontratave joformale që kanë mund të jenë lidhur në të kaluarën, përfshi këtu edhe konrtatat pronësore ka qëndruar në AKK ku janë pritur nga Kryeshefi Ekzekutiv Prof. Dr. Murat Meha dhe nga Udhëheqësi I Zyrës për Koordinimin e Projekteve në AKK z. Muzafer Çaka. Qëllimi I takimit ka qenë diskutimi rreth përputhjes së gjendjes faktike pronësore në...

Statistikat

      

Pyetje të shpeshta

      

Multimedia

      

Qasje në dokumente publike

      

E drejta e gruas në pronë