Mblidhet komiteti drejtues i IMPULS

Me pjesëmarrjen e udhëheqësve të institucioneve përgjegjëse për ...
Shko te lajmet

Mbahet Forumi Evropian i Statistikave

Agjencia Kadastrale e Kosovës së bashku me Agjencinë e Statistikave ...
Shko te lajmet

AKK, pjesëmarrje në INTERGEO 2018

Një delegacion dy anëtarësh i Agjencisë Kadastrale të Kosovës ...
Shko te lajmet

Kontrollohet pikat gravimetrike

Agjencia Kadastrale e Kosovës është duke e implementuar projektin për...
Shko te lajmet

Adresat, inspektime në Komunën e Pejës

Komuna e Pejës është një nga Komunat përfituese të projektit për ...
Shko te lajmet

Adresat, inspektime në Komunën e Klinës

Komuna e Klinës është një nga Komunat përfituese të projektit për vendosjen ...
Shko te lajmet

Klinë, përurohen emrat e rrugëve

Në një aktivitet ceremonial dhe me prezencën e u.d Kryeshefit Ekzekutiv...
Shko te lajmet

Skanimi, vizitë pune në Gjakovë

Një delegacion i Agjencisë Kadastrale të Kosovës, me përbërje Esat Xani...
Shko te lajmet

Eurogeographics, dita e tretë e aktiviteteve

Në ditën e tretë dhe të fundit të Asamblesë së Përgjithshme të Eurogeographics...
Shko te lajmet

Eurogeographics, dita e dytë e aktiviteteve

Pas përfundimit të aktiviteteve të ditës së parë që kryesisht kishin të bëjnë me...
Shko te lajmet

AKK, participim në Eurogeographics

Një delegacion i Agjencisë Kadastrale të Kosovës i udhëhequr nga u.d Kryeshefi...
Shko te lajmet

Aktivitete të ngjeshura rreth adresave

Me qëllim të implementimit sa më të suksesshëm të projektit për vendosjen...
Shko te lajmet

AKK-BB, takim ekspertësh

Me qëllim të diskutimit të komponentëve përbërëse të projektit të ri të Bankës Botërore...
Shko te lajmet

Aerofotografimi, vizitë monitoruese

Në rrjedhën e aktiviteteve të përbashkëta mes Agjencisë Kadastrale...
Shko te lajmet

AKK, takim me Bankën Botërore

U.d Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti priti...
Shko te lajmet

Këshilltarët e MMPH në AKK

Me qëllim të diskutimit të Ligjit të ri për kadastër dhe vizitën e një delegacioni...
Shko te lajmet

Gazetë periodike e AKK

Me qëllim të informimit të përgjithshëm rreth aktiviteteve të Agjencisë ...
Shko te lajmet

Takim zyrtar në Komunën e Vushtrrisë

U.D. Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti...
Shko te lajmet

Skanimi i dokumenteve

Agjencia Kadastrale e Kosovës është duke zhvilluar projektin për skanimin...
Shko te lajmet

AKK, vizitë në ASHNA

Me qëllim të intensifikimit të shkallës së bashkëpunimit në fushat e interesit të ...
Shko te lajmet

AKK, takim pune me ZKK Mitrovicë

Një delegacion nga Komuna e Mitrovicës, respektivisht Drejtori i ...
Shko te lajmet

Takim i drejtorëve të AKK

Me qëllim të diskutimit rreth projekteve dhe aktiviteteve të cilat janë duke u...
Shko te lajmet

Adresat,takim informues në Klinë

Me qëllim të informimit të zyrtarëve komunal me projekti dhe procedurat e ...
Shko te lajmet

Adresat,takim informues në Pejë

Me qëllim të informimit të zyrtarëve komunal me projekti dhe procedurat e ...
Shko te lajmet

Punëtori regjionale për adresa

Nën organizimin e Agjencisë Kadastrale të Kosovës dhe me përkrahje të...
Shko te lajmet

Përfaqësues të kadastër Holandeze bë AKK

Me qëllim të identifikimit të fushave të interesit të përbashkët dhe mundësive...
Shko te lajmet

Gjykatësit e rinj mblidhen në AKK

Me qëllim të informimit të ndërsjellë rreth aktiviteteve të palëve respektive si dhe ...
Shko te lajmet

Takim për sistemin e adresave

Me qëllim të fillimit të aktiviteteve për implementimin e projektit për vendosjen e...
Shko te lajmet

AKK, takim me AME

Përfaqësues të nivelit të lartë të Agjencisë për Menaxhimin e Emergjencave kanë...
Shko te lajmet

Nënshkruhet marrëveshja për adresa

Agjencia Kadastrale e Kosovës në një takim pune me përfaqësues të Autoritetit...
Shko te lajmet

AKK, takim me JICA

Përfaqësuesja a organizatës japoneze për bashkëpunim ndërkombëtar JICA...
Shko te lajmet

Skanimi masiv i dokumenteve

Në një takim të mbajtur gjatë kësaj jave mes u.d Ministër i Ministrisë së Mjedisit...
Shko te lajmet

Ortofoto, inspektimi i punëve

Ekspertë të Agjencisë kadastrale të Kosovës kanë ndërmarrë një vizitë pune në...
Shko te lajmet

USAID, takim pune në AKK

Një delegacion i programit të USAID për të drejta pronësore (USAID PRP)...
Shko te lajmet

Ekspertë të GIZ në AKK

U.d Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti ...
Shko te lajmet

IDAK, takim me AKK

Me kërkesë të Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë (IDAK), në ...
Shko te lajmet

AKK, vizita në Komunën Graçanicë

Inspiktimi i punëve kadastrale, respektivisht monitorimi o respektimit të ...
Shko te lajmet

AKK, takim me ShGjK

Me ftesë të AKK dhe me qëllim të informimit të ndërsjellë për aktivitetet e ...
Shko te lajmet

Adresat, takim pune në AKK

Me qëllim të indetifikimit të fushave të interesit të përbashkët si dhe trajtimit të...
Shko te lajmet

Skanimi i dokumenteve kadastrale në Istog

Një delegacion gjithëpërfshirës i Agjencisë Kadastrale të Kosovës...
Shko te lajmet

AKK, vizitë në Klinë

Ekspertët kadastral dhe ligjor të AKK-së të udhëhequr nga u.d Kryeshefi ...
Shko te lajmet

Kryetari i Suharekës pret delegacionin e AKK

Në vazhdën e takimeve dinamike me Kryetarë të Komunave dhe me ...
Shko te lajmet

AKK, vizitë në Komunën e Gjilanit

Mbështetur në kompetencat e saja ligjore, Agjencia Kadastrale e Kosovës është...
Shko te lajmet

AKK, vizitë në Komunën Mitrovicë

Në vazhdën e vizitave nëpër Komuna, një delegacion I Agjencisë Kadastrale të ...
Shko te lajmet

AKK, vizitë në komunën Vushtrri

Një delegacion i Agjencisë Kadastrale të Kosovës i udhëhequr nga u.d Kryeshef ...
Shko te lajmet

Monitorimi i ZKK Rahovec

Agjencia Kadastrale e Kosovës brenda kompetencave të saja ligjore është edhe ...
Shko te lajmet

Këshilltarët e MMPH në AKK

Me ftesë të u.d Kryeshefit Ekzekutiv të AKK, z. Avni Ahmeti, Këshilltarët e Ministres...
Shko te lajmet

Monitorimi i ZKK Suharekë

Agjencia Kadastrale e Kosovës brenda kompetencave të saja ligjore është ...
Shko te lajmet

Përfaqësues të Kartverket në AKK

Qysh nga themelimi i saj, Agjencia Kadastrale e Kosovës ka pasur përkrahjen...
Shko te lajmet

Ministrja e MMPH viziton AKK

Ministrja e MMPH, z-nja Albena Reshitaj ka qëndruar në një vizitë punë...
Shko te lajmet

AKK, vizita në Komunën Shtime

Nën organizimin e Agjencisë Kadastrale të Kosovës, respektivisht...
Shko te lajmet

Aplikacionet

Produktet dhe çmimorja

LAJME

Mblidhet komiteti drejtues i IMPULS

Me pjesëmarrjen e udhëheqësve të institucioneve përgjegjëse për infrastrukturë të të dhënave gjeohapësinore të shteteve të regjionit, në Zagreb të Kroacisë është mbledhur Komiteti Drejtues i projektit regjional IMPULS, i cili konsiston me harmonizimin e të dhënave gjeohapësinore të shteve të regjionit me ato të shteteve të Bashkimit Evropian. Në këtë takim Agjencia Kadastrale e Kosovës u...

Mbahet Forumi Evropian i Statistikave

Agjencia Kadastrale e Kosovës së bashku me Agjencinë e Statistikave të Kosovës, të përfaqësues nga ekspertët nga Njësia e Adresave z. Amir Sogojeva dhe z. Patriot Hasani, dhe nga eksperti i statistikave z. Idriz Shala, kanë marrë pjesë në Forumin Evropian për Statistika dhe Gjeografi, i cili është duke u mbajtur në Helsinki të Finlandës. Në këtë Forum përmes prezantimeve interaktive janë...

AKK, pjesëmarrje në INTERGEO 2018

Një delegacion dy anëtarësh i Agjencisë Kadastrale të Kosovës, respektivisht ekspertët për GIS dhe kadastër  z. Esat Xani dhe z. Besmir Veselaj, janë duke marrë pjesë në panairin e madh shkencor e teknologjik në fushën e kadastrës dhe gjeodezisë, INTERGEO. Ky panair, i cili për secilin vit mbledh më se dhjetë mijë vizitorë, ekspertë e studiues, është mundësi e mirë për përcjelljen e...

Adresat, inspektime në Komunën e Klinës

Komuna e Klinës është një nga Komunat përfituese të projektit për vendosjen e shtyllave me emra të rrugëve, i cili financohet nga autoriteti norvegjez për kadastër dhe hartografi Kartverket, ndërsa implementohet nga Agjencia Kadastrale e Kosovës. Të hënën zyrtarët e Agjencisë Kadastrale të Kosovës inspektuan punimet gjatë vendosjes së shtyllave me emra të rrugëve në disa fshatra të kësaj...

Adresat, inspektime në Komunën e Pejës

Komuna e Pejës është një nga Komunat përfituese të projektit për vendosjen e shtyllave me emra të rrugëve, i cili financohet nga autoriteti norvegjez për kadastër dhe hartografi Kartverket, ndërsa implementohet nga Agjencia Kadastrale e Kosovës. Të hënën zyrtarët e Agjencisë Kadastrale të Kosovës në bashkëpunim edhe me zyrtarët të Komunës së Pejës inspektuan punimet gjatë vendosjes së...

Statistikat

      

Pyetje të shpeshta

      

Multimedia

      

Qasje në dokumente publike

      

E drejta e gruas në pronë