Adresat e Republikës së Kosovës në TomTom

Në vazhdën e bashkëpunimeve ndërkombëtare me kompani të ...
Go to news

Marrëveshje për shkëmbim të dhënash

Një ekip ekspertësh ligjor dhe kadastral të Agjencisë Kadastrale, përbërë...
Go to news

RIK, takim në Arllat dhe Shtuticë

Një ekip ekspertësh ligjor dhe kadastral të Agjencisë Kadastrale, përbërë...
Go to news

Viti, vazhdim i takimeve për RIK

Me qëllim të informimit të qytetarëve me aktivitetet që do të zhvillohen ...
Go to news

RIK, takim me banorët e Zhitisë dhe Pozharanit

Në radhën e takimeve informuese me banorët e Zonave që janë...
Go to news

RIK, takim në Kopërrnicë dhe Berivojcë

Agjencia Kadastrale e Kosovës si organ kompetent për mirëmbajtjen...
Go to news

RIK, takim në Kamenicë

Analizat e hollësishme të të dhënave kadastrale në dispozicion, në formën...
Go to news

RIK, takim me qytetarët në Qirez

Duke aspiruar ngritjen e sigurisë së pronës, si dhe informimin sa më të ...
Go to news

AKK, takim me deputeten Ganimete Musliu

Me qëllim të informimit rreth aktivitete për rindërtimin e informacioneve...
Go to news

AKK, vizitë në Drenas

Me qëllim të harmonizimit të gjendjes pronësore në terren me atë në ...
Go to news

AKK, punëtori e prezantime në Helsinki

Me qëllim të informimit më të detajuar rreth aktiviteteve të cilat po zhvillon...
Go to news

Nënshkruhet marrëveshja financiare për REGIP

Pas negociatave dyditore mes përfaqësuesve të Bankës Botërore...
Go to news

Takim me Ministrin e Ministrisë së Infrastrukturës

Me ftesë të Ministrit të Ministrisë së Infrastrukturës z. Pal Lekaj, sot ...
Go to news

AKK, vizitë pune Komunës së Ferizajit

U.D Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës , i shoqëruar nga...
Go to news

Aplications

Products and prices

NEWS

Adresat e Republikës së Kosovës në TomTom

Në vazhdën e bashkëpunimeve ndërkombëtare me kompani të mëdha dhe të rëndësishme në fushën e të dhënave gjeohapësinore dhe me qëllim që që të dhënat e Agjencisë Kadastrale të Kosovës të shfrytëzohen jo vetëm në Kosovë por edhe jashtë saj, Agjencia Kadastrale e Kosovës ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë TOMTOM rreth shfrytëzimit të të dhënave të adresave zyrtare të Republikës...

Marrëveshje për shkëmbim të dhënash

Agjencia Kadastrale e Kosovës si koordinatore për infrastrukturën e të dhënave gjeohapësinore në Republikën e Kosovës, është në proces të hapjes së të dhënave të saja dhe për avancimin e mënyrës së shkëmbimit të të dhënave mes institucioneve publike dhe private si në Republikën e Kosovës po ashtu edhe më gjerë. Në mesin e institucioneve me të cilat AKK parasheh shkëmbimin e të dhënave është...

RIK, takim në Arllat dhe Shtuticë

Një ekip ekspertësh ligjor dhe kadastral të Agjencisë Kadastrale, përbërë nga anëtarët e Komisioni për Rindërtimin e Informacioneve Kadastrale, së bashku me përfaqësues të Komunës së Drenasit, kanë mbajtur dy takime të ndara me banorët e Zonës Kadastrale Arllat dhe Zonës Kadastrale Shtuticë. Këto Zona Kadastrale janë në mesin e 15 Zonave të cilat janë duke iu nënshtruar procesit të...

Viti, vazhdim i takimeve për RIK

Me qëllim të informimit të qytetarëve me aktivitetet që do të zhvillohen në kuadër të projektit për rindërtimin e informacioneve kadastrale, ekspertët e Agjencisë Kadastrale të Kosovës të prirë nga Kryeshefi Ekzekutiv z. Avni Ahmeti kanë vazhduar takimet me banorët e zonave në rindërtim. Për këtë arsye, me datën 12 dhjetor, ekipi i Agjencisë Kadastrale të Kosovës ka vizituat fshatrat...

RIK, takim me banorët e Zhitisë dhe Pozharanit

Në radhën e takimeve informuese me banorët e Zonave që janë të përzgjedhura për projektin e rindërtimit të informacioneve Kadastrale, e që janë 15 Zona Kadastrale përfshi Zonën Kadastrale Sllatinë, Pozheran, Sadovina e Jerlive në Komunën e Vitisë, Hodonovc, Rogoqicë, Muqivercë, Koperrnicë, Berivojcë në Komunën e Kamenicës, Çirez, Baks, Dashevc, Kosterc në Komunën e Skenderajt dhe Arllat e...

Statistics

      

FAQ

      

Multimedia

      

Access to public documents

      

Womens rights on property