Mblidhet komiteti drejtues i IMPULS

Me pjesëmarrjen e udhëheqësve të institucioneve përgjegjëse për ...
Go to news

Mbahet Forumi Evropian i Statistikave

Agjencia Kadastrale e Kosovës së bashku me Agjencinë e Statistikave ...
Go to news

KCA, participation at intergeo

A two members delegation of KCA has participated at the INTERGEO fair...
Go to news

Measurements of gravimetric points

Kosovo Cadastral Agency is implementing the project of gravimetric measurement....
Go to news

Addresses, inspection at Peja municipality

Municipality of Peja is one of the beneficiaries of the address system project...
Go to news

Addresses, inspection at Klina municipality

Municipality of Klina is one of the beneficiaries of the address system project...
Go to news

Klina, inauguration of the road names

In a ceremonial activity and with the presence of the Chief Executive Officer
Go to news

Scanning, working visit in Gjakova

A delegation of Kosovo Cadastral Agency lead by Mr. Esat Xani
Go to news

Eurogeographics, third day of activities

The third day of Eurogeographics activities was mainly concentrated into the ...
Go to news

Eurogeographics, second day of activities

During the second day of activities at Eurogeographics General Assembly...

KCA, participation at Eurogeographics

A delegation of Kosovo Cadastral Agency lead by Chief Executive Officer
Go to news

Ongoing addresses activities

Aiming the successful implementation of the project for placing the road names...
Go to news

KCA-WB activities

Aiming to discuss the components and sub-components of the upcoming World...
Go to news

Aerial photography monitoring

On a joint activities between KCA and MESP, a delegation of these two institution..
Go to news

KCA, meeting with World Bank

Acting CEO of Kosovo Cadastral Agency Mr. Avni Ahhmeti has hosted ...
Go to news

MESP advisers at KCA

Discussion on the new law on cadastre was the main purpose of the visit of....
Go to news

Period newsletter of KCA

Having as a priority the distribution of information for the stakeholders, KCA...
Go to news

Official visit at Vushtrri Municipality

Acting CEO of KCA, Mr. Avni Ahmeti has held a working visit to Vushtrri Municipality...
Go to news

Scanning of documents

Kosovo Cadastral Agency is implementing the project for massive scanning of...
Go to news

AKK, vizitë në ASHNA

Me qëllim të intensifikimit të shkallës së bashkëpunimit në fushat e interesit të ...
Go to news

KCA, working visit at MCO Mintrovica

A delegation of Mitrovica MCO lead by its director has paid a visit to KCA...
Go to news

KCA, directors meeting

Aiming the discussion the ongoing activities within KCA directorates ...
Go to news

Addresses, information meeting in Klina

Discussion of the activities to be undertaken as a part of the addresses project ...
Go to news

Addresses, information meeting in Peja

Discussion of the activities to be undertaken as a part of the addresses project ...
Go to news

Regional workshop on addresses

Under the organisation of Kosovo Cadastral Agency and with support of...
Go to news

Përfaqësues të kadastër Holandeze bë AKK

Me qëllim të identifikimit të fushave të interesit të përbashkët dhe mundësive...
Go to news

Gjykatësit e rinj mblidhen në AKK

Me qëllim të informimit të ndërsjellë rreth aktiviteteve të palëve respektive si dhe ...
Go to news

Takim për sistemin e adresave

Me qëllim të fillimit të aktiviteteve për implementimin e projektit për vendosjen e...
Go to news

AKK, takim me AME

Përfaqësues të nivelit të lartë të Agjencisë për Menaxhimin e Emergjencave kanë...
Go to news

Nënshkruhet marrëveshja për adresa

Agjencia Kadastrale e Kosovës në një takim pune me përfaqësues të Autoritetit...
Go to news

AKK, takim me JICA

Përfaqësuesja a organizatës japoneze për bashkëpunim ndërkombëtar JICA...
Go to news

Skanimi masiv i dokumenteve

Në një takim të mbajtur gjatë kësaj jave mes u.d Ministër i Ministrisë së Mjedisit...
Go to news

Ortofoto, inspektimi i punëve

Ekspertë të Agjencisë kadastrale të Kosovës kanë ndërmarrë një vizitë pune në...
Go to news

USAID, takim pune në AKK

Një delegacion i programit të USAID për të drejta pronësore (USAID PRP)...
Go to news

Ekspertë të GIZ në AKK

U.d Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti ...
Go to news

IDAK, takim me AKK

Me kërkesë të Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë (IDAK), në ...
Go to news

AKK, vizita në Komunën Graçanicë

Inspiktimi i punëve kadastrale, respektivisht monitorimi o respektimit të ...
Go to news

AKK, takim me ShGjK

Me ftesë të AKK dhe me qëllim të informimit të ndërsjellë për aktivitetet e ...
Go to news

Adresat, takim pune në AKK

Me qëllim të indetifikimit të fushave të interesit të përbashkët si dhe trajtimit të...
Go to news

Skanimi i dokumenteve kadastrale në Istog

Një delegacion gjithëpërfshirës i Agjencisë Kadastrale të Kosovës...
Go to news

KCA< visit to Klina

Ekspertët kadastral dhe ligjor të AKK-së të udhëhequr nga u.d Kryeshefi...
Go to news

Visit to Suhareka Municipality

Në vazhdën e takimeve dinamike me Kryetarë të Komunave dhe me ...
Go to news

KCA visits the Municipality of Gjilan

Based on its legal competencies, the Kosovo Cadastral Agency is visiting the municipal...
Go to news

KCA, visit to Mitrovica

In the round of visits to the municipalities, a delegation of the Cadastral Agency...
Go to news

KCA, visit at municipality of Vushtrri

A delegation of the Kosovo Cadastral Agency led by Acting CEO Mr. Avni Ahmeti ...
Go to news

Monitoring of MCO

The Kosovo Cadastral Agency within its legal competencies is also responsible ...
Go to news

MESP advisers visits KCA

Upon the invitation of the Chief Executive Officer of KCA, Mr. Avni Ahmeti, Advisers ...
Go to news

Monitoring of MCO Suhareka

Kosovo Cadastral Agency within its legal competencies is also a monitor...
Go to news

Representatives of Kartverket in KCA

Since its foundation, Kosovo Cadastral Agency has had the support of powerful ...
Go to news

MESP Minister visits KCA

Minister of Ministry on Environment and Spatial Planning, Ms. Albena Reshitaj...
Go to news

KCA, visit to Shtime Municipality

Under the auspices of the Kosovo Cadastral Agency, Acting Chief Executive ...
Go to news

Aplications

Products and prices

NEWS

Mblidhet komiteti drejtues i IMPULS

Me pjesëmarrjen e udhëheqësve të institucioneve përgjegjëse për infrastrukturë të të dhënave gjeohapësinore të shteteve të regjionit, në Zagreb të Kroacisë është mbledhur Komiteti Drejtues i projektit regjional IMUPLS, i cili konsiston me harmonizimin e të dhënave gjeohapësinore të shteve të regjionit me ato të shteteve të Bashkimit Evropian. Në këtë takim Agjencia Kadastrale e Kosovës u...

Mbahet Forumi Evropian i Statistikave

Agjencia Kadastrale e Kosovës së bashku me Agjencinë e Statistikave të Kosovës, të përfaqësues nga ekspertët nga Njësia e Adresave z. Amir Sogojeva dhe z. Patriot Hasani, dhe nga eksperti i statistikave z. Idriz Shala, kanë marrë pjesë në Forumin Evropian për Statistika dhe Gjeografi, i cili është duke u mbajtur në Helsinki të Finlandës. Në këtë Forum përmes prezantimeve interaktive janë...

AKK, pjesëmarrje në INTERGEO 2018

Një delegacion dy anëtarësh i Agjencisë Kadastrale të Kosovës, respektivisht ekspertët për GIS dhe kadastër  z. Esat Xani dhe z. Besmir Veselaj, janë duke marrë pjesë në panairin e madh shkencor e teknologjik në fushën e kadastrës dhe gjeodezisë, INTERGEO. Ky panair, i cili për secilin vit mbledh më se dhjetë mijë vizitorë, ekspertë e studiues, është mundësi e mirë për përcjelljen e...

Adresat, inspektime në Komunën e Klinës

Komuna e Klinës është një nga Komunat përfituese të projektit për vendosjen e shtyllave me emra të rrugëve, i cili financohet nga autoriteti norvegjez për kadastër dhe hartografi Kartverket, ndërsa implementohet nga Agjencia Kadastrale e Kosovës. Të hënën zyrtarët e Agjencisë Kadastrale të Kosovës inspektuan punimet gjatë vendosjes së shtyllave me emra të rrugëve në disa fshatra të kësaj...

Adresat, inspektime në Komunën e Pejës

Komuna e Pejës është një nga Komunat përfituese të projektit për vendosjen e shtyllave me emra të rrugëve, i cili financohet nga autoriteti norvegjez për kadastër dhe hartografi Kartverket, ndërsa implementohet nga Agjencia Kadastrale e Kosovës. Të hënën zyrtarët e Agjencisë Kadastrale të Kosovës në bashkëpunim edhe me zyrtarët të Komunës së Pejës inspektuan punimet gjatë vendosjes së...

Statistics

      

FAQ

      

Multimedia

      

Access to public documents

      

Womens rights on property